Choď na obsah Choď na menu
 


Gta:san andreas

13. 10. 2016

LOS SANTOS

A. Carl CJ Johnson

Kvôli pohrebu matky sa vraciate naspäť do svojho rodného štátu San Andreas. Hneď po príchode si vás podá parta policajtov a vyhodia vás na území nepriateľského gangu. Hneď pri vás je bicykel, jedna z mnohých noviniek, tak si ho vyskúšajte. Trochu si pojazdite a zoznámte sa s ovládaním. Potom len zájdite k miestu označenom na vašom radare. Tam sídli vaša rodina a vaši priatelia. Vstúpte do červene svietiaceho kruhu.


A1. Big Smoke / Sweet & Kendl

Vstupujete do svojho domu a objavujú sa spomienky z detstva. V tom sa objaví Big Smoke, ktorý si najprv myslí, že ste zlodej. Keď sa zvítate, tak spoločne zájdete na cintorín, kde už čakajú vaši starí priatelia, vrátane vášho brata. Po trpkom zvítaní opúšťate cintorín, keď vás napadnú členovia gangu Ballas. Zničia vám auto, takže všetci naskočíte na bicykle a utekáte. (Ak chcete poriadne pridať, stláčajte tlačidlo vpred, nestačí ho len držať). Tu už preberáte riadenie. Nasledujte Sweeta, ktorý je označený na radare modrou šípkou. Ballas vás budú stále naháňať a strieľať po vás, tak si dávajte pozor a snažte sa držať tempo s vašimi. Po prejdení istej trasy sa váš brat odpojí a vedenie preberá Ryder. Pre vás sa tým nič nemení, sledujte ho a zájdite spolu naspäť na vaše územie. Pri vašom dome vojdite do červeného kruhu.

Odmena: Rešpekt +

Po misii ešte povinne vstúpte do vášho domu. Tam získate možnosť ukladania pozície. Takže sa hneď savenite a vyjdite von. Ešte budete mať telefonát od brata a potom už môžete ísť do susedného domu za Ryderom.


A2. Ryder

Prehodíte pár slov s Ryderom a vydáte sa na malý výlet. Nastúpte do auta, v ktorom je aj Ryder a odvezte ho na miesto označené na mape. Cestou sa zastavíte u holiča. Vstúpte do budovy a posaďte sa do kresla. Kúpte si nejakú novú vizáž, no zatiaľ nemáte veľa dolárov, takže len niečo lacné. Keď vyjdete von, Ryder vás pošle do Pizzerie, ktorá je oproti, na druhej strane ulice. Vstúpte do nej a vnútri do červeného kruhu pri pulte. Objednajte si niečo na jedenie a pokúste sa odísť. V animačke sa objaví Ryder a pokúsi sa predavača okradnúť. Ten nezaváha a vytiahne brokovnicu, takže ste nútený utiecť. Bežte naspäť do svojho auta. Môžete ho zraziť a vziať si brokovnicu, alebo proste utiecť. Potom už len pokojne zájdite naspäť domov a odparkujte to do červeného kruhu.


B. Sean "Sweet" Johnson (S)

Ako prvé máte misie pre svojho brata. Sú celkom jednoduché a do istej miery nahrádzajú tutorial, aby ste sa oboznámili s novými prvkami hry.


B1. Tagging Up Turf

Zájdite za svojim bratom. Práve hrá basketball s Big Smokeom. Sweet sa rozhodne, že sa treba trocha predviesť pred konkurenčnými gangami. Nasadnite k nemu do auta a zájdite do Idlewoodu. Keď zastavíte na značke, Sweet vám ukáže, ako presprejovať značku iného gangu. Potom ich máte presprejovať vy. Sú zobrazené na radare. Prvá je hneď na dome oproti. Druhá je v uličke za domom, na múre. Keď ich presprejujete, vráťte sa do auta. Zájdite k ďalšiemu označenému miestu. Tam vás Sweet vysadí, aby ste presprejovali ďalších pár značiek. Prvá je na dome, pri ktorom vás vysadil. Druhá je vo vedľajšej uličke, naľavo. No sú pri nej aj dvaja členovia gangu Ballas. Môžete ich zlikvidovať, ak máte čím. Ak nie, môžete kľudne použiť aj sprej, aby ste sa ich zbavili. Ak ich necháte tak, tak vás napadnú. Potom vás čaká už len tretia značka. Prelezte plot oproti tej, ktorú ste práve presprejovali a na dome oproti, cez ulicu vidíte tretiu značku. Musíte k nej hore vyliezť, takže prelezte plot a dostaňte sa za dom. Tam vylezte cez plošinu na strechu a už len zájdite k značke, ktorú presprejujte. Potom sa objaví Sweet, tak k nemu nasadnite do auta a zavezte ho naspäť domov.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Potom vám zavolajú policajti, ktorí vás na začiatku zbalili. Oznámia vám, že nesmiete opustiť mesto. Zatiaľ sú cesty aj tak uzavreté, ale sú spôsoby, ako sa dostať ďalej, takže sa zatiaľ pohybujte len v Los Santos. Ak ho opustíte, ihneď máte štyri hviezdičky hľadanosti a pôjdu po vás.

 

 
Mapa s tagmi.

Tagy v Los Santos

Po splnení misie Tagging Up Turf môžete presprejovávať značky iných gangov vašou vlastnou. Jeden sprej sa pravidelne nachádza vo vašom rodnom dome, v spálni na poschodí. Postup je jednoduchý, postavte sa k značke na stene, zamerajte si sprejom, ako pri streľbe a sprejujte, až kým vám hra neoznámi, že ste značku úspešne presprejovali. Celkovo ich je 100 a keďže ste ich 6 presprejovali počas misie, zostáva vám ich ešte 94. Keď presprejujete všetkých 100, tak sa vám vo vašom dome budú objavovať AK-47, Sawn-Off Shotgun, Molotov koktail a Tec-9.
Ak nemôžete niektorý z tagov nájsť, stiahnite si archív s ich screenshotmi.


B2. Cleaning the Hood

Teraz chce Sweet, aby ste sa spolu s Ryderom postarali o pár členov Ballasu, ktorí robia neplechu v Groov Street. Ryder vás nasleduje. Môžete ísť pešo, alebo si vezmite nejaké auto. Zájdite na označené miesto, najprv sa zastavíte za Big Bearom, no zistíte, že ten vám nepomôže, lebo je na tom dosť zle. Pokračujte k ďalšej, neďalekej značke. Tam pri dome zabite drogového dílera. Vezmite si baseballku, čo po ňom zostala a zájdite k ďalšej značke. Vstúpte do domu, kde Ryder hneď zaútočí na najbližšieho Ballasa. Ďalší mu prídu na pomoc, tak všetkých pobite. Potom len vyjdite von a vráťte sa naspäť domov.

Odmena: Rešpekt +


B3. Drive-Thru

Zo svojimi kamošmi sa rozhodnete vyraziť niekam sa najesť. Nasadnite k nim do auta a odvezte ich k rýchlemu občerstveniu, označenému na radare. Keď si konečne objednáte, objaví sa auto gangu Ballas. Vyrážate za nimi. Sledujte ich auto a držte sa tesne pri nich, aby ho mohli vaši rozstrieľať. Keď začne horieť, samozrejme ustúpte. Po výbuchu zabite zvyšných členov Ballasu, ktorí výbuchu ušli. Keď ste sa ich zbavili, tak zájdite domov, kde Sweet a Ryder vystúpia. V aute ešte zostal Big Smoke, tak ho zavezte na označené miesto, k nemu domov, kde ho vysaďte.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Potom vám zavolá Sweet a povie vám, aby ste sa dali trochu do formy. Neďaleko vášho domu je telocvičňa, v ktorej si môžete zväčšiť tréningom svoje svaly a taktiež sa od boxerov naučiť nové pohyby.


B4. Nines and AKs

Treba sa trocha zoznámiť aj so zbraňami, takže nasadnite s Big Smokeom do auta a odvezte ho na označené miesto, kde sídli Emmet, ktorý má na predaj nejaké zbrane. Dostanete od neho zbrane a potom sa s nimi máte trocha predviesť. Vždy najprv Big Smoke ukáže čo treba a vy to len zopakujte. Ide len o rozstrieľanie prázdnych fliaš. Stlačte zameriavanie cieľa (prednastavené. "Del") a trafte fľaše. Keď rozostavia ďalšie fľaše, tak sa zohnite ("C"), zamerajte ich a rozstreľte. Potom máte ešte trafiť nádrž auta. Auto je rovno pred vami, tak si zamerajte nádrž, streľte do nej a auto vybuchne. To je všetko, takže sa vrátite naspäť do auta. Odvezte Smokea domov. Keď ho vysadíte, tak vám zavolá Sweet, aby ste zašli do miestneho obchodu s oblečením "Binco" a kúpili si nejaké zelené šaty, aby ste tak ukázali, že patríte ku gangu Grove Street. Zájdite na označené miesto a vstúpte do obchodu. Nemusíte nič kupovať, no niečo sa hodí. Šaty zvyšujú rešpekt a sexepíl. Keď vyjdete z obchodu, misia je splnená.

Odmena: Rešpekt +

Odteraz už môžete nakupovať šaty, zbrane od Emmeta a tiež plniť misie pre Big Smokea.


B5. Drive-By

Sweet sa chce pomstiť Ballasom za ich vpád do vášho územia. Takže si nasadnite s parťákmi do auta a zavezte ich na územie Ballasov. Tam máte zničiť štyri skupiny. Taktiež sa vám zobrazí ukazovateľ života vášho auta. Takže moc neriskujte. Môžete sa zapájať, no stačí, len keď sa dostanete do blízkosti nepriateľov a vaši ich už z auta postrieľajú. Po zničení prvej takto zájdite k trom ďalším skupinám a všetkých nepriateľov zabite. Ak si chcete pobrať ich zbrane, tak zastaňte tesne pri nich, lebo ak sa veľmi vzdialite od auta, misia je nesplnená. Posledná skupina Ballasov je v parku. Keď ich dostanete, získate dve hviezdičky hľadanosti, tak sa rýchlo presuňte k označenému miestu na radare, kde je Payn ´N´ Spray a prestriekajte si auto, aby ste sa zbavili policajtov. Keď je už kľud, tak len zájdite na označené miesto späť domov.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Odteraz môžete plniť misie aj pre Rydera.


B6. Sweet´s Girl
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

What is a salutary blood pressure

(ACHEATADIEXHET, 12. 10. 2018 23:33)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-et-alcool/

Arrive at Your Blood Burden Checked

(AGodoSoype, 11. 7. 2018 12:53)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-lilly/

Re: Arrive at Your Blood Burden Checked

(kokot 123, 19. 9. 2018 19:51)

čo tu pišeš ty debil